Uw pallets bestemd voor export, binnen en buiten Europa, kan Wihamij voorzien van een Heat Treatment, wij zijn hiervoor aangesloten bij de Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV registratienummer NL125) en voeren deze warmtebehandelingen zelf op onze locatie uit, natuurlijk met een hout gestookte installatie.

Houten verpakkingen die voorzien zijn van het IPPC-merkteken bieden de garantie dat ze voldoen aan de eisen conform ISPM 15 mits ze geleverd zijn door een leverancier die is aangesloten bij SMHV.

Bovendien dient op de factuur specifiek te worden vermeld dat voor levering van behandelde producten, die voldoen aan de eisen van ISPM 15, de onderneming is opgenomen in het register van SMHV met verwijzing naar het registratienummer. Een apart behandel- of ander certificaat behoeft dan ook niet te worden verstrekt.

Voldoen uw houten verpakkingen aan ISPM 15?

Steeds meer landen eisen ISPM 15 voor houten verpakkingen die bij import hun land binnenkomen. Zendingen met hout en houten verpakkingen die niet zijn voorzien van het ISPM 15 merkteken kunnen bij de grens worden tegengehouden, teruggestuurd of zelfs vernietigd.

Neem daarom geen risico’s en kies voor ISPM 15 behandeld hout van een onderneming die is aangesloten bij SMHV.

 

Alle geregistreerden bedrijvenstaan vermeld op de SMHV website