Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

EcoVadis: beoordeling van duurzaamheid in wereldwijde productieketens

EcoVadis beoogt de verbetering van de praktijk van bedrijven op milieu- en sociaal gebied door de invloed te gebruiken op de globale productieketens.
EcoVadis exploiteert het 1ste samenwerkingsplatform waarmee bedrijven de prestaties op het gebied van duurzaamheid kunnen evalueren van hun leveranciers, gespreid over 150 sectoren en 110 landen.
De betrouwbare evaluaties en gemakkelijk te gebruiken evaluatietools laten bedrijven toe de risico’s te beheersen en eco-innovaties aan te moedigen in hun wereldwijde productieketens.
De EcoVadis-oplossing is al door grote mondiale multinationals gekozen om hun wereldwijde leveranciersbasis te evalueren in meer dan 95 landen. Klik hier voor een lijst van bedrijven die voor Ecovadis hebben gekozen.

Wat betekent dit certificaat voor onze klanten en partners?

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wihamij heeft bewezen dat ze zich inzetten voor duurzame bedrijfspraktijken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door met Wihamij samen te werken, draag je bij aan een positieve impact op het milieu en de samenleving.

Risicovermindering

Ecovadis beoordeelt leveranciers op verschillende duurzaamheidscriteria, waaronder milieu, arbeidspraktijken, ethiek en toeleveringsketen. Het kiezen van Wihamij kan helpen om risico’s op het gebied van reputatie, wettelijke naleving en operationele verstoringen te verminderen.

Concurrentievoordeel

Als jouw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, kan samenwerken met Wihamij een concurrentievoordeel bieden. Het kan helpen om aan de verwachtingen van klanten te voldoen, te voldoen aan regelgeving op het gebied van duurzaamheid en de reputatie van jouw bedrijf te versterken.

Lange termijnrelaties

Door te kiezen voor Wihamij, waar duurzaamheid serieus genomen wordt, kun je langdurige relaties opbouwen die gebaseerd zijn op gedeelde waarden en doelen. Dit kan leiden tot een stabiele toeleveringsketen en een betere samenwerking op de lange termijn.

Wihamij • Bizonder in Pallets

Nieuwe of gebruikte pallets kopen of verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.