Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

ISO 14001: Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Bij Wihamij streven we voortdurend naar het hoogste niveau van milieubewustzijn en duurzaamheid. Daarom zijn we trots te kunnen aankondigen dat we het ISO 14001-certificaat hebben behaald, uitgereikt door Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).

Wihamij blijft zich inzetten voor een groenere toekomst, en het LRQA ISO 14001-certificaat is een tastbaar bewijs van deze toewijding. Samen streven we naar duurzame oplossingen en een positieve impact op het milieu.

Wat betekent dit certificaat voor onze klanten en partners?

Erkende Milieuprestaties

Het LRQA ISO 14001-certificaat is een internationaal erkende standaard voor milieumanagementsystemen. Het bevestigt dat Wihamij voldoet aan strenge criteria op het gebied van milieubeheer en duurzaamheid, en dat we blijven streven naar voortdurende verbetering.

Betrouwbare Duurzaamheidspartner

Door te kiezen voor Wihamij, kiest u voor een betrouwbare duurzaamheidspartner. Onze certificering toont aan dat we niet alleen producten van hoge kwaliteit leveren, maar ook dat we ons inzetten voor milieuvriendelijke bedrijfspraktijken.

Transparantie en Betrouwbaarheid

Het LRQA-certificaat staat voor transparantie en betrouwbaarheid. We ondergaan regelmatig audits om ervoor te zorgen dat we blijven voldoen aan de normen en dat onze milieuprestaties consistent zijn.

Wihamij • Bizonder in Pallets

Nieuwe of gebruikte pallets kopen of verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.