Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

Bent u opzoek naar nieuwe pallets?

Nieuwe Pallets

Wihamij is een palletfabriek met ruim dertig jaar ervaring met het produceren van standaard houten pallets. Ook produceren we nieuwe pallets op maat, precies afgestemd op uw wensen en voor uw business. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe pallet voor kostbare goederen, levensmiddelen of iets heel anders… bij Wihamij bent u aan het juiste adres.

Wihamij levert snel en flexibel

In onze palletfabriek in Zevenbergen produceren we handmatig en machinaal nieuwe pallets. Omdat we gebruikmaken van semi-automatische spijkerlijnen hebben we korte omsteltijden en zijn we flexibel qua afmeting en model. Onze productie is ingesteld op kleine tot middelgrote series van zowel standaardpallets als pallets op maat. Wilt u iets anders dan anders? Voor ons is geen pallet hetzelfde en geen uitdaging te groot. Met onze nieuwe productielijn is de afwerking nog preciezer en van een kwalitatief nog hoger niveau. Bovendien verminderen we de belasting van onze medewerkers en produceren we maar liefst vijfhonderd pallets per uur!

Nieuwe pallets voor alle goederen

We zijn gespecialiseerd in de productie van pallets voor gevoelige apparatuur en de voedingsmiddelenindustrie, maar ook aan andere branches leveren wij nieuwe pallets. Onze klantenkring bestaat onder meer uit food, logistieke dienstverleners, producten en boomkwekerijen. Ook bedienen wij de Rotterdamse en Antwerpse havens met opslagpallets voor onder meer koffie en cacao. Door onze ervaringen binnen vele branches kunnen wij voorzien van advies over de beste pallets voor uw bedrijf.

Duurzame nieuwe pallets

Wihamij hecht veel waarde aan een goede en duurzame samenwerking met zagerijen en leveranciers. Door die duurzame samenwerking bent u verzekerd van het beste hout en dat u uw nieuwe pallets op tijd worden geleverd. We werken bij voorkeur met PEFC- of FSC-gecertificeerd hout uit productiebossen uit diverse delen van Europa. Wist u dat Wihamij in één bestelling en één vracht meerdere soorten pallets kan leveren?

Nieuwe pallets kopen

Interesse?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.