Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

Over het bedrijf Wihamij

Over Wihamij

Wihamij bestaat ruim veertig jaar en is groot geworden door de producten te leveren waar de klant om vraagt. Altijd in goed overleg en met de beste service. Willemstein Handels Maatschappij (WIHAMIJ) is in 1976 door Dick Willemstein opgericht en nog altijd een solide familiebedrijf. We zijn begonnen in Barendrecht en door een constante groei uiteindelijk terechtgekomen op industrieterrein de Koekoek in Zevenbergen.

Pallethandel en fabriek

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een van de grootste pallethandels van Nederland. Omdat wij ook actief zijn als palletfabriek, kunt u bij Wihamij terecht voor zowel nieuwe pallets als gebruikte pallets of een combinatie daarvan. Bij ons heeft u de keuze uit ongeveer 150 soorten, maten en typen. Wij leveren gegarandeerd, denken met u mee en hebben service hoog in het vaandel staan. Mede daardoor hebben we tot ver over de grens een uitstekende reputatie opgebouwd.

Eigen palletfabriek

In onze palletfabriek in Zevenbergen produceren wij standaard houten pallets en pallets op maat. Of u nu op zoek bent naar ronde pallets, palletboxen met een uitschuiflade of ander specifiek product. Wij ontwerpen, maken en leveren het. Ook kunt u bij ons terecht voor grote partijen Europallets.

Grote opslag

In onze 3.500M² droge opslag hebben we allerlei soorten nieuwe en gebruikte pallets op voorraad. Daardoor garanderen wij korte levertijden. Voor boomkwekers kunnen wij bijvoorbeeld ook ‘in het seizoen’ veel en snel leveren. Omdat we ons eigen wagenpark met open en gesloten wagens hebben, kunnen wij dagelijks bezorgen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Just-in-time.

Boxpallets

Duurzaam

Wihamij Duurzaam

Wij hechten waarde aan een duurzame band met klanten en leveranciers, maar ook op het gebied van milieu vinden we duurzaamheid belangrijk. We maken bij voorkeur gebruik van FSC- en PESC-hout uit productiebossen. Ook geloven wij oprecht in het hergebruiken van pallets. Bruikbare pallets kopen wij in tegen reële prijzen. Is een pallet echt aan het einde van zijn levensduur, dan ontmantelen we die zo dat er geen afval achterblijft.  Overtollige pallets verwerken tot brandstof voor onze droogovens of energiecentrales. Zodoende dragen we samen met u ons ‘houtje’ bij aan ontzien van fossiele brandstoffen.

Interesse?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.