Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

Bent u op zoek naar palletreparatie bedrijf?

Palletreparatie

Wij houden niet van verspilling en proberen onze pallets zo veel mogelijk her te gebruiken. Als een pallet niet meer in goede staat is, kunnen wij die repareren, zodat-ie nog een ronde (of meer) mee kan. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het onderhouden en repareren van uw pallets.

Wij beschikken over de juiste mensen om te controleren of een pallet te repareren is en weer in goede staat is te brengen. We maken daarbij gebruik van ons machinepark en natuurlijk ons vakmanschap en kritisch oog. Na reparatie kunnen de pallets terug naar de klant of wij verkopen ze opnieuw.

Pallets repareren?

Heeft u een partij pallets die niet meer in goede staat verkeren? Of heeft u een eigen palletpark en twijfelt u of palletreparatie tot de mogelijkheden behoort? Neem dan contact met ons op. Wij komen uw (kapotte) pallets graag ophalen, inspecteren en zo nodig repareren.

Verantwoord verwerkt

Is een pallet echt niet meer te repareren dan zorgen we ervoor dat die op een verantwoorde manier wordt afgevoerd. Het hout wordt vermalen tot housnippers. Die worden vervolgens gebruikt als brandstof voor onze droogovens en duurzame energie en als grondstof voor geperste klossen en spaanplaat. Toch nog een soort tweede leven dus.

Wat zijn uw pallets waard?

Heeft u een partij pallets die u wil verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag de mogelijkheden, we taxeren de waarde van de pallets en doen u een aantrekkelijk bod.