Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

Snel en veel palletboxen nodig? Wihamij helpt

Palletboxen

Wij hebben onze wortels in de boomkwekerijwereld. Als geen ander weten we dat u ‘in het seizoen’ veel en snel boxpallets nodig heeft. Wihamij heeft een ruim assortiment palletboxen en wij leveren altijd just in time en in grote volumes, zodat u zich kunt richten op uw werk.

Beschikbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen

Onze palletboxen (ook wel: boxpallets genoemd) zijn speciaal ontwikkeld voor de boomkwekerij, maar vinden ondertussen ook hun weg in andere branches. Niet verwonderlijk, want onze palletboxen zijn kwalitatief hoogstaand en goed stapelbaar.

Geschikt voor de export

Boomkwekers in binnen- en buitenland maken gebruik van onze palletboxen (boxpallets). De palletboxen zijn van hoogstaande kwaliteit en kunnen indien gewenst bij ons een Heat Treatment ondergaan, zodat ze voldoen aan de ISPM-15 eisen en geschikt zijn voor export buiten Europa. We voorzien de boxpallets dan van het IPPC-merkteken, zodat u uw zending zorgeloos kunt vervoeren naar het buitenland.

Waarom een palletbox van Wihamij?

Wihamij heeft een ruim assortiment palletboxen en andere soorten pallets. U kunt daardoor op één adres terecht voor een breed scala aan pallets. Omdat we ons eigen transport hebben, kunt u bovendien meerdere soorten in één vracht laten bezorgen. Daarnaast leveren we (klantspecifieke) boxen aan klanten in binnen- en buitenland. Tel daar onze jarenlange ervaring en service bij op en u weet dat u bij Wihamij aan het juiste adres bent.

Boxpallets

Interesse?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.