Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

Pallets Kopen

Wihamij produceert en verhandelt nieuwe pallets en gebruikte pallets. U kunt bij ons standaard houten pallets kopen, maar ook terecht voor maar liefst 150 andere soorten. Wij adviseren u graag over de beste pallets voor uw business, want een pallet is niet zo maar een pallet.

Nieuwe Pallets

Nieuwe Pallets

Nieuwe pallets kopen? Met ruim dertig jaar ervaring is Wihamij de specialist voor nieuwe pallets. Wij leveren standaard houten pallets  en pallets op maat, precies wat u nodig heeft.

Gebruikte Pallets

Gebruikte Pallets

Gebruikte pallets zijn een duurzaam en voordelig alternatief voor nieuwe pallets. Onze gebruikte pallets voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Palletboxen

Palletboxen

Wij kunnen snel grote volumes palletboxen in binnen- en buitenland leveren.  Boxpallets zijn groot, hebben een hoog draagvermogen, beschermen tijdens het vervoer en zijn ideaal voor opslag.

Speciale Pallets

Speciale Pallets

Niks recht toe, recht aan. Wihamij is gespecialiseerd in het leveren van pallets met speciale afmetingen en in speciale formaten. Kisten met schuif, ronde pallets of iets heel anders? Onze afdeling speciale pallets ontwerpt en maakt het.

Kunststof Pallets

Kunststof Pallets

Ook voor kunststof pallets, nieuw en gebruikt, kunt u terecht bij Wihamij. Ook kunnen wij houten pallets en kunststofpallets samen leveren: u bestelt in één keer, wij leveren in één vracht. Makkelijk en snel!

Uw Pallets Verkopen?

Pallets verkopen

Heeft een partij pallets over? Wij bieden een reële prijs voor uw pallets en brengen ze opnieuw op de markt of zorgen dat ze op een verantwoorde wijze worden afgevoerd. Neem contact op voor een aantrekkelijk bod.

Wihamij • Bizonder in Pallets

Nieuwe of gebruikte pallets kopen of verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.