Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

Altijd een speciale pallet die bij u past

Speciale Pallets

Een pallet is een pallet? Zo zien wij dat niet. Pallets zijn ‘bizonder’ en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Daarom is meer mogelijk dan u denkt. Wihamij is gespecialiseerd in het produceren en leveren van pallets met speciale afmetingen en formaten. Bent u op zoek naar een kist met schuif, een ronde pallet of een pallet met een afwijkend formaat? Onze afdeling ‘special products’ is daarvoor uit het goede hout gesneden en gaat elke uitdaging aan.

Speciale pallets: gewoon en bizonder

Ook voor onze speciale pallets geldt dat u die kunt bestellen in combinatie met nieuwe en/of gebruikte pallets. Of heeft u behoefte aan een losse partij speciale pallets, kisten of transportverpakkingen? Wij kunnen het leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en denken met u mee.

Kisten, kratten en zeewaardige verpakkingen

Kisten, kratten en andere zeewaardige verpakkingen vallen onder onze speciale pallets. Deze zijn bedoeld voor opslag, transport of voor verzending overzee. Met onze (zeewaardige) kisten is uw product beschermd onderweg. Bovendien zorgen de vorm en het formaat ervoor dat een heftruck of pompwagen ze eenvoudig kan verplaatsen.

Welke speciale pallets zijn er nog meer?

Onze speciale pallets worden onder meer gebruikt door boomkwekers. Maar ook voor het vervoeren van kostbare producten of grote objecten als meubels maken wij speciale pallets die aan uw wensen voldoen. Wihamij beschikt over een aparte afdeling die speciale pallets, kisten en transportverpakkingen ontwerpt en maakt. Dat kan in onze palletfabriek in Zevenbergen of op een andere locatie. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken en leveren.

Kisten

Interesse?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.