Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

Wilt u uw pallets verkopen?

Pallets verkopen

Heeft u een partij pallets over die u graag wil verkopen? Wihamij komt uw pallets graag ophalen en biedt daarvoor een reële prijs. Wij brengen uw pallets, als die nog bruikbaar zijn, opnieuw op de markt. Pallets die niet bruikbaar meer zijn, verwerken we op een duurzame manier. Uw pallets verkopen aan Wihamij? Dat levert u vele voordelen op.

Duurzaam tegen goede prijs

Wij zijn een pallethandel net een ruime ervaring in het inkopen en verkopen van pallets. Met het hergebruiken van pallets zijn wij groot geworden en duurzaamheid is daarbij van oudsher onze basis. Wij vinden oprecht dat je een pallet moet hergebruiken indien mogelijk. Wij bieden daarbij een mooie prijs voor uw pallets.

Welke pallets kunt u verkopen?

Wihamij koopt alle soorten gebruikte pallets in: houten pallets, kunststofpallets, palletboxen, Europallets, CP-pallets, blokpallets, vatenpallets, opslagpallets en meer. We hebben ons eigen wagenpark en kunnen de partijen pallets daarom bij u ophalen.

Wat gebeurt er met uw pallets?

Onze deskundige medewerkers sorteren alle ingekochte pallets op afmeting, kwaliteit, draagvermogen en gebruik. Kwalitatief goede pallets slaan we op in onze opslagfaciliteit en brengen we opnieuw op de markt. Kapotte pallets repareren we. Doordat we pallets een tweede leven of meer geven hoeven we minder nieuw hout te gebruiken. Komt een pallet niet door onze strenge kwaliteitskeuring heen? Dan halen we de pallet uit elkaar en gebruiken we het hout als grondstof voor de bio-energie. De spijkers gaan naar het oud ijzer. Met het verkopen van uw pallets draagt u uw ‘houtje’ bij aan een beter milieu en draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (mvo).

Gebruikte Pallets

Wat zijn uw pallets waard?

Heeft u een partij pallets die u wil verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag de mogelijkheden, we taxeren de waarde van de pallets en doen u een aantrekkelijk bod.