Wihamij • uw betrouwbare partner in pallets

De voordelen van gebruikte pallets

Gebruikte Pallets

Duurzaamheid is van oudsher belangrijk voor ons. Als palletfabriek en -handel proberen we zo veel mogelijk gebruik te maken van PEFC- of FSC-gecertificeerd hout uit productiebossen voor de productie van onze nieuwe pallets. Ook vinden wij oprecht dat je elke pallet moet hergebruiken indien mogelijk dat is. Grondstoffen zijn eindig en daarom zijn gebruikte pallets een goed alternatief voor de productie van nieuwe pallets. Onze gebruikte pallets worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit.

Alleen de beste kwaliteit gebruikte pallets

Het deskundige team van Wihamij sorteert alle gebruikte pallets op afmeting, kwaliteit, draagvermogen en gebruik. U bent daardoor verzekerd van kwalitatief goede pallets die voldoen aan uw wensen. We hebben een ruime voorraad gebruikte pallets en kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur leveren. Ook kunnen we uw pallets in voorraad houden in onze droge opslagfaciliteit. Als een pallet niet door onze kwaliteitskeuring komt, wordt  de pallet ontmanteld en dient deze als grondstof voor de bio-energie. Wij laten geen afval achter op onze planeet.

Duurzaam, maar niet duur

Kiest u voor een gebruikte pallet? Dan is dat goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Een gebruikte pallet is voordeliger in aanschaf dan een nieuwe pallet en kwalitatief goed. Wilt u een combinatie van nieuwe en gebruikte pallets? Ook dat is mogelijk bij Wihamij. Wij zijn een pallethandel en palletfabriek en kunnen daarom in één bestelling en in één vracht nieuwe en gebruikte pallets leveren. Neem contact met ons op voor een offerte of advies.

Welke soorten gebruikte pallets zijn er?

Wihamij kan vrijwel alle soorten pallets leveren. We hebben standaard op voorraad:

  • Europallets
  • CP-pallets
  • Blokpallets (100 x 120 cm en 80 x 120 cm)
  • Vatenpallets (115 x 115 cm en 120 x 140 cm)
  • Opslagpallets (140 x 180 cm)

Bent u op zoek naar een ander soort of formaat gebruikte pallet? Ook die kunnen we leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Pallets verkopen?

Heeft u pallets over die u wil verkopen? Wij komen graag met u in contact. Lees verder op pallets verkopen.

Gebruikte Pallets

Interesse?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.